Trustbank Amanah lanceert innovatieve Digital Self Service Desk- Een primeur in de bankgeschiedenis van Suriname!

16 mei 2024

Ervaar de toekomst van bankieren! Trustbank Amanah, de pionier in islamitisch bankieren en belangrijke speler op het gebied van transformerende banktechnologie, kondigt met trots de lancering aan van haar innovatieve Digital Self Service Desk, de allereerste in Suriname. Dit innovatieve platform zal het bankenlandschap herdefiniëren door klanten met absoluut gemak en zonder wachttijd, volledig beheer te bieden over hun financiële transacties.

Gelegen in haar vestiging aan de Dr. Sophie Redmondstraat # 93 Paramaribo-Centrum, is de Digital Self Service Desk uitgerust met de nieuwste digitale technologie met de navolgende opties voor haar klanten:

  • Directe onboarding: Begin uw Trustbank Amanah reis met ons gestroomlijnde digitale onboardingsproces. Een rekening openen is nu zo simpel met een paar tikken!
  • Geld overmaken: Veilig en snel, onze desk stelt u in staat om online overmakingen te doen en betalingen naar behoefte te beheren.
  • Bankafschriften direct afdrukken: Vergeet de dagen van wachten op bankafschriften. Indien nodig print u uw recentste afschriften ter plekke zonder enige kosten.

"Trustbank Amanah zet zich in om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar deze overtreffen. Deze Digital Self Service Desk is meer dan alleen een gemak - het is een nieuwe manier van bankieren, die onze klanten in staat stelt hun financiën op hun eigen comfort, snel en veilig te beheren. Deze dienst is mede ter bevordering van financial inclusion” aldus Maureen Badjoeri, de CEO van Trustbank Amanah.

Dit vooruitstrevende initiatief maakt deel uit van de voortdurende inspanningen om bankieren te transformeren, waardoor het slimmer, sneller en milieuvriendelijker wordt door het gebruik van papier en wachttijden te verminderen.

Trustbank Amanah nodigt iedereen uit om het gemak en efficiëntie van de Digital Self Service Desk te komen ervaren welke beschikbaar is gedurende de reguliere openingstijden van de bank.

Sinds 1989 is Trustbank Amanah een belangrijke speler in de financiële sector, toegewijd aan het verrijken van klantbelevingen in Suriname. Toewijding aan uitmuntendheid en innovatie drijft Trustbank Amanah om de toegankelijkheid en efficiëntie van haar diensten voortdurend te verbeteren.

Ontdek meer over deze spannende innovatie door contact op te nemen via:

[email protected]

Bron: Trustbank Amanah